Skip navigation

Look.
The people you are after are the people you depend on.
We develop your applications. We install your servers.
We connect your computers.

We deliver your e-mails.
We guard your network while you sleep

Do not fuck with us.

dikutip dari tulisan seseorang, yang kalau saya tahu orang tersebut ingin berbuat iseng ke saya, saya lebih baik cabut kabel ethernet dan matikan wireless di komputer saya.

catatan: buat yang suka nonton film, seharusnya akan tahu kalau manifesto di atas adalah modifikasi dari dialog tyler durden (brad pitt) di film fight club:

Hi. You’re going to call off your rigorous investigation. You’re going to publicly state that there is no underground group. Or… these guys are going to take your balls. They’re going to send one to the New York Times, one to the LA Times press-release style. Look, the people you are after are the people you depend on. We cook your meals, we haul your trash, we connect your calls, we drive your ambulances. We guard you while you sleep. Do not… fuck with us.

13 Comments

  1. saya lebih baik cabut kabel ethernet dan matikan wireless di komputer saya.

    masih ada modem GSM/3G yang bisa di pakai kok…

  2. loh, katanya ‘beliau’ sekarang kalo ngisengin orang udah lewat jaringan listrik?

    percuma dong cabut kabel ethernet & matiin wireless.😀

  3. berbuat iseng kan tidak harus lewat jaringan?
    samperin aja langsung….

  4. bisa pake doa!

  5. Bisa juga pake paranormal, nkali😀

  6. Kalau saya, akan sesegera mungkin menyantet dengan paket secepatnya kepada ybs tsb.

  7. Rock on!!

  8. Majut Terus Bang😉

  9. Minta ijin nge-link ya, di posting saya.

  10. Manifesto -manifesto … apa ya.
    Mas matikan aja komputer langsung dah aman dari virus, dan teman2nya. bebas dari gangguan sang cracker. Tapi jadi miskin ilmu.

  11. Kalau ngisengin dengan cara kirim sms ke wartawan gimandra?

  12. Seperti kata Al Pacino, “You fuck with me, you fuck with the best!”

  13. lupa2 inget, ini manifest “rgod” ataw “johnny ihackstuff” yah?

    sory kl salah.. *_*


3 Trackbacks/Pingbacks

  1. By Jay adalah Yulian » nw hckr mnfst on 01 Apr 2008 at 12:08 pm

    […] servers. We connect your computers. We deliver your e-mails. We guard your network while you sleep Do not fuck with us. Hi. You’re going to call off your rigorous investigation. You’re going to publicly state that […]

  2. By Hacker Manifesto | Widianto.org on 03 Jun 2008 at 3:21 pm

    […] Look. The people you are after are the people you depend on. We develop your applications. We install your servers. We connect your computers. We deliver your e-mails. We guard your network while you sleep Do not fuck with us. […]

  3. […] Do not fuck with us. […]

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: